neděle 17. srpna 2014

Čepičky do ateliéru

Krásné ráno,

teda spíše už dopoledne. Jak už jsem se několikrát zmínila, háček se stal mou zálibou a závislostí. Přiznám se, že když už háčkuji jednu čepičku po několikáté, že už mě to úplně nebaví, ale to se moc často nestává. A také mám ráda výzvy. A o těch bude dnešní článek. 

Před pár dny se mi ozvala paní, že čeká miminko a ráda by, jestli bych jí neuháčkovala obleček na první focení. Poslala mi svou představu a já jsem se pustila do práce. Přiznám se, že jsem vařila z vody, ale výsledek si myslím, že byl povedený. Paní byla nadšená a věřím, že se první fotečky povedou :).

Již dříve jsem měla možnost háčkovat pár čepiček, které posloužily k focení miminek v ateliéru. A přiznávám, že háčkovat tyhle čepičky je takové zpestření pro mne. Líbí se mi, že z mých čepiček fotografové udělají umělecké dílo. 

Třeba se časem posunu ještě dále, ale to je zatím ve hvězdách :) Přeji vám krásný den a přikládám pár foteček na pokochání :)

„Existuje-li něco, co chcete změnit u svého dítěte, zamyslete se nejprve zda to není něco, co byste měli změnit u sebe.“
Carl Gustav Jung

Barča









8 komentářů:

  1. Baru, jsi šikovná! Také jsem něco málo pro ateliéry háčkovala, ale pro mne to zase nebyl až tolik šálek kávy :-) Hezkou neděli!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Raduško pro mně je to výzva vždycky :) už se těším na fotečku od paní z dneška :) Tobě taky hezkou neděli

      Vymazat
  2. Nádherné!!! Jste šikovná :-)

    OdpovědětVymazat
  3. Nádherné .... a ty obří muffiny jsou také super.
    Krásnou neděli ... Věra

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Věruško děkuji :) ano ty obří muffinky byly oříšek, ale zvládla jsem je :) Vám taky krásnou neděli :)

      Vymazat
  4. Povedená práce (y). Přeji hodně, nejen, tvůrčích úspěchů ;o) Š.

    OdpovědětVymazat
  5. Mockrát děkuji :) Pěkný zbytek dne Barča

    OdpovědětVymazat

Děkuji, že jsi si udělal/a čas okomentovat můj článek. Vážím si toho. Hezký den Barča

Jarní háčkovaná halenka

 Krásné březnové odpoledne, šikulky,  měla bych vám asi psát více článků přímo sem na blog. Všechno vám strkám do skupinky, ale ne každý tam...