neděle 8. února 2015

Báječná neděle


Dneska se alespoň u nás ukázala zima v tom pravém slova smyslu. Jak již jsem včera psala, ráno jsme se začali chystat, že vyrazíme na lyže. Když jsme byli v půlce oblékání, venku se rozfoukalo. A než jsme se dooblékali, byla venku sněhová fujavice. Ale šílená. Nešlo vidět na metr. Bylo to bláznivé a nepamatuji si, kdy naposledy jsem něco takového zažila. Ale vzhledem k tomu, že sníh miluji, tak mi to vůbec nevadilo.

I přes tohle počasí jsme se rozhodli, že vyrazíme. Dobře jsme udělali. Když jsme poprvé vyjeli na kopec myslela jsem, že mám omrzliny několikátého stupně. Říkala jsem si, že max sjedeme párkrát a pojedeme. Ale při druhém výjezdu už sněžení sláblo. A když jsme jeli nahoru potřetí, začalo se drát mezi mraky sluníčko.

Musím říct, užili jsme si to. Moc. Akorát mě bolí nohy a jsem utahaná jako kotě. Jsem na Matýska pyšná, jak mu to krásně už jde. Zvládáme jízdu na vleku, sjezd z kopce. Teď už jen trénovat. 

Když jsme přijeli domů, zalezli jsme si pod peřinku a pustili si pohádku a lebedili jsme. Příjemně unavení, vyřádění a s pocitem, že jsme byli spolu. Zítra nám to opět začíná. Máme tady pondělí. Maty jde do školky, manžel do práce a my se Štěpánkem bychom měli doma zase něco udělat. 



Přeji vám krásný zbytek neděle a příjemný vstup do nového týdne. Zítra se můžete těšit na recept na luxusní cookies sušenky. 

Dobrou noc Barča

2 komentáře:

  1. Baruško super neděle --- užila jsi si to báječně :o)
    Já si užívala sobotu--neděle byla odpočívací ...
    měj se hezky.
    Martina

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Marti, my jsme v sobotu byli na oslavě, takže jsem si užila oba dny :) odpočívací dny budu mít asi až budu v práci nebo až mi vyrostou ještě krapet dětičky :) Taky se měj hezky :) Barča

      Vymazat

Děkuji, že jsi si udělal/a čas okomentovat můj článek. Vážím si toho. Hezký den Barča

Jarní háčkovaná halenka

 Krásné březnové odpoledne, šikulky,  měla bych vám asi psát více článků přímo sem na blog. Všechno vám strkám do skupinky, ale ne každý tam...