pátek 13. února 2015

Projekt


Přeji vám krásné dobré ránko. Dneska už to ani nebudu zkoušet s večerem. Je půl druhé ráno a já tento článek snad poprvé ťukám na telefonu :) i fotky jsou jen v mobilové kvalitě. Zato ovšem od srdce. 


Kdo z vás čte blog pravidelně už ví, že se teď jednou za čas učastním víkendového kurzu v rámci projektu Školky bez hranic. A na minulém kurzu jsme pracovali na své pedagogické vizi. Víceméně to byla náplň celého víkendu. Všechno jsme si krásně vypracovali, prodiskutovali, doplnili důležité info a poté těsně před odjezdem někteří z nás ten projekt ztratili. Můžete hádat, kdo to byl :D samozřejmě, že já. Jak jinak.


A protože zítra mi začíná další z víkendů v Brně a můj projekt se nikde neobjevil, musela jsem vzít dnes papír, tužky a pastelky a něco kloudného sesmolit.


Ze začátku jsem nevěděla, co psát. Ale nakonec si myslím, že můžu být spokojená.


Zítra pokud se mi povede, vložím vám ještě rychle návod na háčkovaná srdíčka. Jako dekoraci do bytečku nebo jako dárek. Musím něco upéct. Uvařit a sbalit se. Přeji vám krásný pátek třináctého a super víkend. 

Barča

2 komentáře:

  1. Baru jsi šikula že ještě zvládáš kurz, přeji Ti hodně štěstí, ať se Ti všechno pořád pěkně daří! Ta červená bublina mluví za vše ;-) Měj se hezky pa.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jani děkuji, ta červená bublina je bod číslo jedna a hlavní cíl, kéž by to fungovalo :)) B.

      Vymazat

Děkuji, že jsi si udělal/a čas okomentovat můj článek. Vážím si toho. Hezký den Barča

Háčkované tulipány

Krásné pondělí, šikulky,  před pár týdny jsem vám slíbila návod na háčkované tulipány.  Holky, ten čas tak strašně moc letí.  Já nic nestíhá...