sobota 9. května 2015

S hlavou v oblacích...

... a nohama na zemi.



Všechno je jednou poprvé. A stále je něco, co zažíváte poprvé. Dnes to v mém případě byl první let letadlem. Poprvé v životě jsem měla možnost letět. Pocity jsem měla smíšené. Ne, že bych se bála toho, že letadlo spadne. Ale ten pocit z neznáma... Pocit z toho, že nevím, co mě čeká. Byl zvláštní. 



Nejhorší je vzlet, říkali všichni. Omyl. Nejhorší byly zatáčky. Když se letadlo najednou naklonilo. A taky zpomalování. Malé turblence. Bylo toho více. Ale zážitek skvělý. Byla jsem nadšená. Ten pohled z nadmraků... Být 12 000 metrů nad mořem... zažít něco nového...



Pro ty, co letěli již několikrát, je létání jako jízda autem. Já sama za sebe musím říct, že to pro mne byl obrovský zážitek.



Můj první letecký výlet byl zakončen ve Finsku. V Helsinkách. Nyní jsme v Tampere. A 8 dní se budu snažit vám psát své pocity.



Po příjezdu do Tampere jsme navštívili malou, ale moc útulnou kavárničku, která měla styl. Měla atmosféru a já se do ní  přímo zamilovala. Tohle je sen. Takovou kavárnu mít doma, nehnu se z ní :) Nafotila jsem vám ji, co na ni říkáte? Café latté bylo luxusní. 



Při ukládání fotek jsem se rozhodla, že pro kavárničku vám udělám solo článek, bylo by škoda ji nevidět v celé své kráse.



Přeji vám krásné dny a pokud se mi podaří, mám pro vás háčkovací překvapení. Těšte se

Vaše blogerka Barča :)

5 komentářů:

  1. Barčo, při čtení tvého příspěvku cítím jak mi lehce mrazí po těle, úplně s Tebou cítím, protože patřím k těm, které se na svůj první let teprve chystají.....
    Užij si pobyt v Norsku...moc se těším na fotky.
    Jana

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Janičko vůbec se toho neboj :) je to krásný :)
      Děkuji moc, užívám, jak jen to jde :)

      Vymazat
  2. Baru také se přidávám s přáním ať se pobyt v tak krásné zemi vydaří a návrat bude v pořádku a s nádherným pocitem při letu.
    Měj se krásně.....Zdena

    OdpovědětVymazat
  3. Zdravím, letos jsem byla s partnerem letecky Norsko, Švédsko . Mohu říci, moc nám tam líbilo, nádherné příroda. Jenomže jsme měli malý problém, nebyl kdo by nás dopravil na letiště. Tak jsme sháněli vhodné parkoviště poblíž letiště . To jsme našli tady , dovolená skvělá. Pohodový den. A.

    OdpovědětVymazat
  4. Zdravím, hezky psaný článek o cestování. Loni jsme s manželem byli letecky Švédsko, Norsko a Finsko. Mohu říci nádherná příroda. Odlétali jsme z Prahy. Jen jsme museli vyřešit zaparkování auta. A to jsme také vyřešilo, na této webové stránce. Dovolená se nám vydařila. Hezký den

    OdpovědětVymazat

Děkuji, že jsi si udělal/a čas okomentovat můj článek. Vážím si toho. Hezký den Barča

Jarní háčkovaná halenka

 Krásné březnové odpoledne, šikulky,  měla bych vám asi psát více článků přímo sem na blog. Všechno vám strkám do skupinky, ale ne každý tam...