pondělí 20. února 2017

Běž...


Dnešní článek zkusím zase jednou naťukat na mobilu, tak snad nenasekám moc chyb. To je tak, když máte odpolední, mohli byste něco napsat a ráno zjistíte, že notebook je bez šťávy. 
Nevadí.


Jak již jsem psala v některých komentářích - tento víkend mne čekal první běžecký závod roku 2017 - Winter run. Loni jsem se jej zůčastnila poprvé a byl to vlastně můj první závod vůbec. Od té doby jsem jich vyzkoušela spousty, ač jsem ješte nedávno tvrdila, že běhám pro radost a závody nejsou nic pro mne. V první řadě bych měla říct, že na závody nechodím vyhrávat, ale nasávat tu správnou atmosféru. 


Letos byl Winter run opravdu "winter". V průběhu týdne to vypadalo, že zima už je na ústupu. Ale abychom si moc nemysleli, tak nám v pátek pěkně nachumelilo. A protože bylo relativně teplo, sníh roztál, v noci zmrzl a ráno opět začal tát. Skvělá kombinace, když to parádně klouže a máte hned od začátku mokro v botách. Ale tak nejsme žádné ořezávátka, že?


Závod jsem dokončila bez újmy na zdraví. Za podpory úžasných lidiček a odměnou mi byl skvělý pocit a medaile do sbírky (tu dostává každý účastník závodu).

Co se atmosféry týče, zatím vede olomoucký půlmaraton. Jaký závod nadchl nejvíce vás? Ani nevím, kolika závodů se zůčastním letos, ale jedno vím určitě- že běhat mne vážně baví.


Co vy? Běháte?
Přeji vám krásný začátek nového týdne
Barča

P.S. Mobil odmítl seřadit text do středu, tak jsem článek uložila a musela po příchodu domů nasytit notebbok energií a konečně zveřejňuji. 
B.

13 komentářů:

  1. Barunko moc tě obdivuji.Věřím, že jste neměli parádní podmínky,ale určitě jste si dobili baterky.. Klobouk dolů,na běh se zatím nechystám. Ale nikdy neříkej nikdy říkávala moje bábinka😉..
    PS..moc ti to sluší😉.
    Krásné dny, pa Z❤

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Zdeničko, přesně. Nikdy neříkej nikdy. Znám běžkyně různého věku. Kamarádka pred rokem a půl říkala, že běhat nikdy nebude. Že má astma. Že to neudýchá. Max 300 metrů. Dneska uvažuje, že zkusí půlmaraton.
      P.s. Moc ti dekuji 😘😘😘
      Krásné dny (u nás hned z rána deštivý) Barča

      Vymazat
  2. Milá Barčo, gratuluju Vám k výkonu! Ono běhat v takovém počasí je dost náročné, o to víc Vás obdivuju!!! Jste nezmar :-D a já mohu před Váma jen obdivně smeknout. Přeju hezké dny! Zuzu
    PS: běhám pouze za dětma, a i tak mám co dělat, abych to nějak udýchala :-D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Zuzi, moc vám děkuji. A též se omlouvám za pozdní odpověď. Čas je momentálně můj nepřítel Barča

      Vymazat
  3. Hezký den!
    Baruško-jste dobrá! :-)
    Tedy líbí se mi i ty medaile...
    Mějte se dobře přeji nějakou radost taky.
    Eva od OL.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Evičko, děkuji a omlouvám se za pozdní odpověď. Medaile jsou tou nej odměnou. Tento týden mne čeká běh pro Světlušku ve tmě, tak se moc těším. Pěkný zbytek týdne Barča

      Vymazat
  4. Baruško,jsi skvělá...
    Já ,,běhám " po nemocničním pokoji :-(
    D.

    OdpovědětVymazat
  5. Já zkoušela běhat, ale vždy jsem odpadla. Po chvilce jsem měla pocit, že asi omdlím, takže jsem zpanikařila a vždy od toho nakonec upustila.

    Piosek

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, je dobré to hned zpočátku nepřepálit a klidně jít a pak zase chvíli běžet, postupem času zjistíš, že už víc běžíš a méně jdeš. Ale nebude to ze dne na den :)
      Držím palečky Barča

      Vymazat
  6. Hezky sepsáno, úplně cítím tu radost z běhu ;)

    T.

    OdpovědětVymazat
  7. Běh je pro mě za trest, ale cvičím pravidelně. Fitness život mě doslova pohltil

    OdpovědětVymazat

Děkuji, že jsi si udělal/a čas okomentovat můj článek. Vážím si toho. Hezký den Barča

Jarní háčkovaná halenka

 Krásné březnové odpoledne, šikulky,  měla bych vám asi psát více článků přímo sem na blog. Všechno vám strkám do skupinky, ale ne každý tam...